Wij van Bureau Invictus leven in twee werelden. In ons hoofd zijn we wetenschapper maar in ons hart zijn we sporter. Wat nou als die twee werelden samenkomen? Dan word je nog beter in sporten door slim gebruik van de wetenschap! Precies dat doen wij graag, ook voor jou!

Wat we doen

Wij geven workshops, advies of begeleiding op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Dit doen we op het gebied van voeding, psychologie en fysiologie. Waardoor jij als sporter prestaties kan leveren waarvan je niet eens wist dat je ze in je had. Zodat je je kunt blijven concentreren bij die beslissende penalty, of zodat je in je laatste kilometer nog net dat stapje harder kan zetten dan je concurrent of zodat je team echt één geheel wordt in plaats van een groep individuen.

Al jouw advies onder één dak

Bij Bureau Invictus zorgen we dat alle expertises waar jij als sporter behoefte aan hebt bij één betrouwbare partij te vinden zijn. Zo garanderen wij dat al onze adviezen op elkaar afgestemd zijn. Zodat je voeding aansluit bij je trainingsintensiteit of je mentale begeleiding een natuurlijk onderdeel van je trainingsschema wordt. Bovendien geeft het jou als sporter of begeleider rust omdat je met maar één partij contact hoeft te houden.