De aankomende week willen we elke dag een van onze medewerkers voorstellen. Vandaag beginnen we met Matthijs, onze founder.

Met een achtergrond als econoom en bestuurskundige lijkt Matthijs niet de eerste om een bedrijf in de sportwereld op te starten. Toch brengt hij precies wat nodig is om Bureau Invictus van de grond te krijgen. Na de ervaring als projectleider, adviseur en procesmanager die hij tijdens zijn traineeship bij de overheid opdeed, is hij gevraagd een intern consultancybureau van de gemeente Bergen op Zoom mee te gaan vormgeven. Dat deed hij met verve. Na 2,5 jaar is dit consultancybureau vervijfvoudigd en al lang niet meer intern voor alleen Bergen op Zoom.

Ook binnen de sportwereld is Matthijs al zijn hele leven zeer fanatiek. In zijn jeugd voetbalde hij op landelijk niveau, en later heeft hij de overstap naar zaalvoetbal en atletiek gemaakt. Met meerdere bestuursfuncties en het oprichten van een zaalvoetbalvereniging heeft Matthijs ook binnen de sportwereld zijn ervaring opgedaan.
Zijn werkervaring en zijn passie brengt hij in Bureau Invictus bij elkaar.

Wil je meer lezen over zijn achtergrond en opleiding? Lees dan zijn bio op de experts pagina. Wil je weten waarom hij nu juist dit bureau opgericht heeft? Lees dan zijn blog!