Vandaag stellen we onze tweede medewerker voor, Daniël van Straaten.

Als klein jongetje had Daniël maar één droom: profvoetballer worden! Helaas was die droom ver weg toen hij op zijn 16de bij de jeugd van NEC te licht werd bevonden. Vele jaren later bereikte hij zijn doel echter alsnog toen hij met Achilles ’29 naar de Jupiler League promoveerde. Zijn ervaring als prof werd helaas overschaduwd door een slepende knieblessure. Tijdens deze periode heeft Daniël zich verdiept op het gebied van voeding en fysiologie. Deze kennis, de juiste begeleiding en hulp op psychologisch vlak hebben ertoe geleid dat hij uiteindelijk toch is teruggekeerd op profniveau. Daarom weet Daniël als geen ander wat het juiste advies, de juiste omstandigheden en goede begeleiding met een sporter kunnen doen! Sinds dit jaar verdedigt Daniël de kleuren van de Treffers in de dit jaar nieuw gevormde tweede divisie.

Op maatschappelijk vlak kwam Daniël na zijn master internationale bedrijfseconomie bij ProjectYou terecht. Bij dit jonge bedrijf ervoer hij wat er voor nodig is om een start-up succesvol te laten zijn. Binnen ProjectYou ontwikkelde hij zich als projectleider/organisatieadviseur en door het persoonlijk ontwikkeltraject vond hij richting voor zijn vervolgstap: terug naar de sport! Dus toen hij door Matthijs gevraagd werd voor Bureau Invictus was de keuze snel gemaakt!

Bij Bureau Invictus combineert Daniël de ervaring die hij heeft opgedaan als projectleider en adviseur met zijn liefde voor sport. Samen met Matthijs trekt hij het bedrijf. Daarnaast helpt hij sportverenigingen in de doorontwikkeling van hun organisatie.